Slot op handen gedragen in de Kuip: "Het was echt bijzonder"

Arne Slot heeft nog twee wedstrijden te gaan als trainer van Feyenoord, maar leek zondagavond al een afscheid te krijgen van de supporters. De Rotterdammers wonnen in de Kuip met 5-0 van PEC Zwolle, maar de focus lag grotendeels op de hoofdtrainer.

De Kuip richtte zich volledig op de vertrekkende oefenmeester. "Ik ben niet zo gauw onder de indruk van dat soort dingen, maar ik vond het wel een hele leuke sfeer", vertelt Harry van der Laan in FC Rijnmond. "Het moest wel even gebeuren in deze wedstrijd, want de volgende wedstrijd is dat vak volgens mij leeg door een straf. Het was ook een wedstrijd die zich er wel voor leende, een 5-0 overwinning. Hij speelde het prima mee."

Ook Dennis Kranenburg genoot erg van de steun voor Slot. "Vooral die laatste tien, vijftien minuten waren bijzonder. Het hele stadion ging staan, hij wordt echt op handen gedragen in de Kuip", aldus de verslaggever. Slot zelf leek een beetje ongemakkelijk onder de steun, maar bedankte de supporters wel. "Hij moest na afloop naar voren, dat wilde hij eigenlijk niet, maar het was écht gaaf om te zien."

Lees meer:
0 reacties