Slot oogst lof van oud-Feyenoorder: "Zag hij nog eerder dan ik"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © BSR Agency

Orkun Kökcü is Arne Slot voor eeuwig dankbaar. De trainer hielp de middenvelder om een betere speler te worden. Hij was aanvoerder in het kampioensjaar van Feyenoord en verdiende een mooie transfer naar Benfica.

"Hij liet me altijd in mijn kracht spelen en dat zag hij nog eerder dan ik. Ik durf nu al te zeggen dat hij voor mij de beste trainer ooit is. Als mens, verbaal en tactisch. Ook bij AZ heeft hij die kwaliteiten getoond", blikt de middenvelder terug in gesprek met De Telegraaf.

"Toen ik met Feyenoord nog tegen hem speelde en ik hoorde dat hij onze coach zou worden, dacht ik nog: het zal toch niet… Ik wist hoe hij AZ liet spelen en ik vond mijzelf als jonge speler nog niet geschikt voor de speelstijl die hij hanteerde", vervolgt Kökcü, die zich met de nieuwe trainer stormactig ontwikkelde.

"Hij ging aan de slag met alle laatste punten van mijn spel. Qua voetbal kon ik altijd mee, maar er was nog een laatste stuk van mijn ontwikkeling. Daarom heb ik heel veel aan hem te danken", besluit de oud-Feyenoorder dankbaar.

Lees meer:
0 reacties