Slot ontwijkt Liverpool-vragen: "Wordt een vervelende persco"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Arne Slot ontkwam vrijdagmiddag niet aan vragen over zijn aankomende overstap naar Liverpool. De coach van Feyenoord bleef echter stug volhouden en ontweek vragen over de Reds.

"Er is nog niets officieel en ik zit hier met een Feyenoord-embleem op mijn borst dus het is de bedoeling dat het over Feyenoord gaat, maar ik denk dat jullie het toch gaan proberen", begon Slot met een grijns de persconferentie. Wat de trainer wel kon zeggen over Liverpool? "Ik heb nog steeds al het vertrouwen dat het goed gaat komen, verder kan ik er echt geen antwoord opgeven."

Slot kreeg vervolgens toch nog meerdere vragen over de Engelse club. "Als dit zo doorgaat, wordt dit een vervelende persconferentie", lacht hij. "Het lijkt mij gewoon gepast om aan het einde van het seizoen alle antwoorden op deze vragen te geven, want ik ben hier nog bezig met Feyenoord en Liverpool is ook nog bezig met hun seizoen."

Of de oefenmeester al wel gefeliciteerd mocht worden? "Je mag me altijd feliciteren, maar het meest gepast is om dat aan het einde van het seizoen te doen als het ook echt officieel is."

Lees meer:
0 reacties