Slot ontvangt mooie woorden uit Engeland: "Ik kijk ernaar uit"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Erik ten Hag kijkt uit naar nieuwe, aanstaande ontmoetingen tegen Arne Slot. De trainer van Feyenoord lijkt volgend seizoen bij Liverpool op de bank te zitten.

Ten Hag vindt het geweldig voor Slot dat hij een transfer naar de top van Engeland lijkt te gaan maken. "Het is een bevestiging van zijn kwaliteiten en het is erkenning als je wordt gevraagd voor de Premier League, bij een club als Liverpool, die een geweldige historie heeft, zowel lang geleden als kort geleden", vertelt de oefenmeester van Manchester United in gesprek met Viaplay. "Het is een geweldige erkenning voor Arne, en uiteindelijk ook heel goed voor het Nederlands voetbal en het Nederlands trainersgilde. Ik ben heel blij voor hem."

Het is nog niet helemaal duidelijk of Ten Hag volgend seizoen nog werkzaam zal zijn in Manchester, maar hij kijkt alvast vooruit. "Wij zijn rivalen hier", legt hij uit. "Dat waren we natuurlijk al toen hij bij Feyenoord was, dus die handschoen gaan we volgende keer weer opnemen. Het waren altijd geweldige duels met Feyenoord, dus ik kijk ernaar uit."

Lees meer:
0 reacties