Slot niet blij met tweetal: "Laatste woord nog niet over gesproken"

Arne Slot langs de lijn in De Kuip
Arne Slot langs de lijn in De Kuip Foto: © BSR Agency

Arne Slot is absoluut niet blij met een moment in de tweede helft van de wedstrijd tussen Feyenoord en Heracles Almelo. Quilindschy Hartman en Santiago Giménez deden steen-papier-schaar, om zo ogenschijnlijk te bepalen wie de vrije trap mocht nemen.

Uiteindelijk werd het Igor Paixão, die raak schoot. Slot is er niet blij mee en noemt het moment 'heel veelzeggend'. "Als je bij 2-0 dat doet… Zo hebben we eigenlijk ook gevoetbald. Een beetje met onderschatting, met het idee: het komt allemaal wel goed vandaag", zegt de Feyenoord-coach bij ESPN. "Dat kwam het ook, dus die credits moet ik de jongens geven."

"Maar in de tweede helft kregen ze na de 2-0 nog wel een goede kans, die Timon (Wellenreuther, red.) goed pakte. Het was een beetje zondagavondvoetbal", vindt Slot, die aangeeft dat er wel afspraken zijn over wie de vrije trappen mag nemen. "Natuurlijk is dat wel duidelijk. Maar als het 2-0 staat in de slotfase, zijn er veel jongens die zo’n ‘gratis goal’ willen. Ik vond het een verkeerde wedstrijdbeleving. Daar is het laatste woord nog niet over gesproken", benadrukt Slot.

Lees meer:
0 reacties