Slot naar Ajax? "Dan is ie zijn leven niet zeker in Nederland"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Kortgeleden werd bekend dat John van 't Schip aan het einde van dit seizoen stopt als hoofdtrainer van Ajax. De analisten van Vandaag Inside zien echter geen goede kandidaten op de lijst die nu wordt voorgedragen.

Valentijn Driessen doet aan tafel bij Vandaag Inside een uitspraak over de trainer van Feyenoord, Arne Slot: "Ze willen graag een Nederlander, maar de spoeling is dun. Pascal Jansen is vrij. Slot die gaat natuurlijk niet naar Ajax, want dan is ‘ie zijn leven niet zeker in Nederland en ook zijn familie niet. Frank de Boer zou kunnen, maar die denkt zelf dat ze niet bij hem zullen uitkomen.” De Boer was eerder succesvol in Amsterdam, waar hij vier keer landskampioen werd."

Driessen gaat nog verder over andere namen. "Dan worden er nog een aantal lichtgewichten genoemd. Die Lijnders van Liverpool (daar werkzaam als assistent, red.) kun je geen hoofdtrainer maken." Johan Derksen noemt nog iemand van de Ajacieden zelf. "Dan heb je nog Dave Vos." Johan Derksen weet niet wie het is. "Die Vos kende ik nog niet eens. Dat is toch een wielrenner?", lacht Derksen.

Lees meer:
0 reacties