Slot naar Ajax? "Als dat Slot is, dan zouden ze hem moeten halen"

Arne Slot voor de camera van ESPN
Arne Slot voor de camera van ESPN Foto: © Pro Shots

Ajax moet rekening houden met een vertrek van Erik ten Hag. De hoofdtrainer van de Amsterdammers wordt steeds vaker aan Europese grootmachten gelinkt. Mike Verweij van De Telegraaf verwacht dat er een schaduwlijst is voor Ten Hag.

"Er is wel een schaduwlijst. Tenminste, dat mag ik wel hopen", zegt Verweij in de podcast van De Telegraaf. "Ik weet wel, we hebben vorige week Ten Hag en Overmars geïnterviewd voor een verhaal later in het jaar, waarin Marc Overmars aangaf dat de spoeling qua trainerstalenten dun is."

"Dus ik weet niet wie er op het lijstje staan, maar het zou heel slecht zijn als Marc Overmars geen lijstje had voor de mogelijke opvolging van Erik ten Hag", vervolgt de Ajax-watcher. "Heb ik al eens gezegd dat ik Peter Bosz een goede optie zou vinden?"

"Bij Peter Bosz riep iedereen in het begin ook: Feyenoord dit, Feyenoord dat."

Collega Valentijn Driessen oppert de naam van Feyenoord-trainer Arne Slot. Hij beseft dat het een gevoelige overstap zou zijn. "Berghuis ligt ook gevoelig. Ajax moet de trainer nemen die het beste is voor Ajax. Of dat de trainer van PSV is, PEC Zwolle of Feyenoord, daar moeten zij doorheen kijken", aldus Driessen.

"Zij moeten gewoon de beste keus voor Ajax maken, daar zitten zij voor. Bij Peter Bosz riep iedereen in het begin ook: Feyenoord dit, Feyenoord dat. Daar gaat het helemaal niet meer om", vervolgt Driessen. "Die emotie moet je als clubbestuur gewoon naast je neerleggen. Je moet gewoon de beste trainer nemen en als dat Slot is, dan zouden ze Slot moeten halen. Het is gewoon wel zo dat Slot voor een bepaalde manier van spelen staat, die denk ik ook heel goed bij Ajax past."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 5 dec. 2021, 16:45
Eredivisie
Feyenoord -
-
Fortuna Sittard -
zo 12 dec. 2021, 14:30
Eredivisie
FC Groningen -
-
Feyenoord -
zo 19 dec. 2021, 14:30
Eredivisie
Feyenoord -
-
Ajax -
wo 22 dec. 2021, 18:45
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Feyenoord -
za 15 jan. 2022, 20:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
Vitesse -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 15 46 36
2 Feyenoord 14 19 32
3 PSV 14 13 31
4 FC Utrecht 14 13 26
5 SC Cambuur 14 -3 24
Bekijk de hele stand