'Slot moet open kaart spelen': "Riekt naar onfatsoenlijk handelen"

Blijft Arne Slot bij Feyenoord? Het is de vraag die veel Feyenoord-fans de afgelopen tijd bezighoudt. Ook aan Dennis te Kloese werd getrokken, maar hij blijft actief in Rotterdam.

"Ik vind dat Te Kloese een heel goed signaal afgeeft. Het is naar buiten gekomen, hij heeft direct gezegd: 'het klopt, maar ik blijf bij Feyenoord. Ik ben pas net bezig bij Feyenoord, we zijn met het gezin uit Amerika gekomen. Er is hier nog een hele hoop werk te verrichten'. Heel duidelijk een signaal", zegt Valentijn Driessen in een video-item van De Telegraaf.

"Het leek wel of hij dat signaal ook wilde afgeven richting Slot, van 'maak nou duidelijk wat je wil en wat je gaat doen'", gaat de journalist verder. "Wat wij te horen hebben gekregen is dat zijn zaakwaarneemster, een Braziliaanse juriste, de oud-compagnon van wijlen Mino Raiola, dat die haar jawoord voor Arne Slot heeft gegeven aan Tottenham Hotspur. Dat zou dus betekenen dat hij naar Engeland zou gaan en dat hij ook een aantal stafleden van Feyenoord wil meenemen. Die bevestiging krijgt je niet van het kamp Slot, omdat die daar niets over wil zeggen."

De zaakwaarneemster van Slot, Rafaela Pimenta, komt volgens geruchten woensdag naar Rotterdam. "Dan zullen we weten of zij komt om Tottenham Hotspur als breekijzer te gebruiken om een nog beter contract voor Arne Slot eruit te halen of dat ze inderdaad naar Nederland komt om te zeggen dat Arne Slot kiest voor Tottenham Hotspur. Dan zal Feyenoord met Tottenham Hotspur om de tafel moeten om de afkoopsom te bepalen. Tottenham Hotspur heeft zich nog niet gemeld bij Feyenoord", weet Driessen.

"Feyenoord is een hele loyale werkgever, die heel goed voor hem heeft gezorgd. Zowel sportief als financieel. Dan vind ik dat je gewoon open kaart moet spelen, zeker richting Feyenoord zelf. Dat doet hij niet, dat verwacht je niet. Dat hij een geweldige trainer is, dat staat vast, maar dit riekt naar onfatsoenlijk handelen", is hij kritisch.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand