Slot: "Misschien heeft de UEFA een verkeerde inschatting gemaakt"

Arne Slot bekijkt de wedstrijd in z'n dug-out
Arne Slot bekijkt de wedstrijd in z'n dug-out Foto: © Pro Shots

De focus ligt bij Feyenoord niet meer helemaal op de Eredivisie. Stiekem is de club al druk bezig met de finale van de Conference League. Arne Slot vindt het jammer dat de wedstrijd in een relatief klein stadion gespeeld wordt.

"Er gaan nog steeds veel supporters mee van ons, maar er kunnen er niet zo veel in het stadion als je zou mogen verwachten", vertelt Slot in De Telegraaf. "Misschien heeft de UEFA toch een verkeerde inschatting gemaakt. Ze zijn er achter gekomen dat er toch wel grote ploegen zaten in de kwartfinales, halve finales en nu de finale."

De trainer lijkt komende woensdag tegen Go Ahead Eagles meerdere spelers rust te geven. Tegen PSV koos hij ervoor om wel met de sterkste opstelling te starten. "Je kan vanaf het begin wel een stel nieuwe spelers erin gooien, maar samenspel op het veld is ook belangrijk. En de jongens die op de bank zaten, zijn ook niet allemaal gewend om negentig minuten te spelen", aldus Slot.

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand