Slot legt uit: "Dat moet iemand zijn waaraan we echt iets hebben"

Arne Slot tijdens persconferentie na Feyenoord NEC
Arne Slot tijdens persconferentie na Feyenoord NEC Foto: © Pro Shots

Feyenoord-trainer Arne Slot hoopt er deze transferperiode nog een middenvelder bij te krijgen. Na Joey Veerman, Riechedly Bazoer en Tonny Vilhena lijken de Rotterdammers nu uitgekomen te zijn bij Jorrit Hendrix.

"We hebben in de zomer heel veel spelers weg laten gaan en maar een beperkt aantal spelers teruggehaald", vertelt Slot tegen De Telegraaf. "We hebben nu wéér meer spelers weg laten gaan dan teruggehaald, dus ik denk dat het wel wenselijk is om er nog een speler bij te krijgen. Dat moet dan wel een speler zijn waarvan we vinden dat we er echt iets aan hebben. We hebben voor de positie verdedigend op het middenveld maar één speler die dat kan, en dat is Fredrik Aursnes."

"Als aanvallende middenvelder heeft Jens Toornstra die positie ook heel lang ingevuld", vervolgt Slot. "Maar ik vind wel dat wij sinds de komst van Fredrik nog beter zijn gaan spelen. Wetende dat je aan het einde van het jaar met schorsingen, blessures en corona te maken krijgt, zou het goed zijn om een extra optie erbij te krijgen. Dat is ook de reden waarom we bij Joey Veerman en Riechedly Bazoer zijn uitgekomen."

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand