Slot krijgt waarschuwing van oud-Feyenoorder: "Allemaal mislukt"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Ruud Gullit heeft Arne Slot verteld dat hij bij een eventuele stap naar een andere club absoluut geen Nederlandse speler naar zijn nieuwe club moet halen. Dat vertelde hij aan de Feyenoord-trainer in het programma Rondo van Ziggo Sport.

Slot was maandagavond te gast bij het voetbalprogramma van de sportzender. In het programma wordt Slot logischerwijs gevraagd wat hij na dit seizoen wil gaan doen. Hier geeft hij dan ook antwoord op. “Ik heb een doorlopend contract, en ik heb afgelopen zomer de afweging gemaakt om hier te blijven. Misschien dat ik die afweging deze zomer weer maak.”

Gullit geeft daarna aan dat als Slot vertrekt, hij niet alleen maar Nederlandse spelers naar die club moet halen. Ook Rafael van der Vaart sluit zich bij deze woorden aan. “Die spelers ken je dan heel goed, maar dan komen ze in de Premier League, en dan gaat het ineens allemaal veel te snel. Die jongens die zo’n overstap hebben gemaakt, zijn allemaal mislukt.”

Daarna benadrukt Gullit nog dat heel veel voetballers het niet hebben gered in de hoogste competitie van Engeland. “Zoveel spelers hebben het niet kunnen brengen. Dat is echt het gevaar. Ik begrijp het wel, maar je moet er echt even mee wachten. Dat is mijn advies”, aldus Gullit. Het contract van Arne Slot bij Feyenoord loopt nog door tot medio 2026.

Lees meer:
0 reacties