Slot krijgt advies: "Zou het er het beste aan doen hen te vervangen"

René van der Gijp heeft bij Vandaag Inside een advies gegeven aan Arne Slot. Hij adviseert om op korte termijn een aantal sterren van Liverpool te vervangen.

De analist geeft aan dat hij een duidelijk verval ziet bij Mohamed Salah en Virgil van Dijk. “k denk dat Slot er het beste aan zou doen om jongens als Salah en Van Dijk langzaam te vervangen. Ik las dat Dortmund interesse zou hebben in Van Dijk, in plaats van Hummels. Dan speel je toch in een iets makkelijkere competitie.”

Over Salah heeft hij ook wat te vertellen. De Egyptenaar kreeg het in de wedstrijd bij West Ham United (2-2) aan de stok met zijn trainer Jurgen Klopp. “Ook Salah moet gewoon weggaan. En hij is moslim, dus een stap naar de zandbak is logisch. Dat zou voor hem het beste zijn” De irritatie kan Van der Gijp ook wel begrijpen. “Hij heeft ongelooflijk gepresteerd, jaar in, jaar uit. Nu begint langzaam de sleet er een beetje op te komen. Dat valt niet mee. Je ego wordt aangetast, in de pikorde val je naar beneden”

In ieder geval is Johan Derksen ervan overtuigd dat Slot zal slagen bij Liverpool. “Ik ben overtuigd dat Slot het daar goed gaat doen. Zijn hele carrière maakt dat duidelijk. Als hulptrainer van Cambuur: alleen maar lof, fantastisch. Hij kwam bij AZ, daar vonden ze hem al belangrijker dan de hoofdtrainer, vervolgens als hoofdtrainer goed gedaan. Hij komt bij Feyenoord en eigenlijk heeft hij Dick Advocaat een beetje een draai om de oren gegeven. Hij doet het gewoon beter”, aldus het Orakel uit Grolloo.

Lees meer:
0 reacties