Slot in aanloop naar NEC: "Ik verwacht dat Luis weer bij de groep zit"

Luis Sinisterra heeft zich weer aangesloten bij de selectie van Feyenoord. De buitenspeler, die met een blessure kampte, is weer fit. Arne Slot gaat in op de inzetbaarheid van zijn pupil.

"Ik verwacht dat Luis weer bij de groep zit. Hij heeft deze week weer voor het eerst meegetraind", vertelt Slot op de persconferentie van Feyenoord. "Met elkaar gaan we bepalen of wij vinden of hij in staat is om al te kunnen starten. Daar is vandaag een meetmoment voor geweest en ook morgen weer."

"Luis heeft net als de rest zijn vakantie periode gehad. Daarna is hij er een paar dagen uit geweest. Nu pas deze week traint hij voor het eerst mee", gaat hij verder.

Slot wil nog niet aangeven of Sinisterra in de basis begint. "Daar moeten we een weloverwogen keuze voor maken wat verstandig is. Dat is een keuze die ik uiteindelijk maak, maar wel in samenspraak met de speler en de medische staf."

BetCity heeft een Boosted Odd voor het duel tussen NEC en Feyenoord. Weet Feyenoord te winnen in Nijmegen? Dan krijg je als nieuwe speler maar liefst 4x je inzet! Schrijf je in en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand