Slot heldert op: "Wij hebben een andere keuze gemaakt dan PSV"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Arne Slot staat nog één wedstrijd voor de groep als trainer van Feyenoord. Hoewel hij vorig jaar nog de titel pakte, was PSV hem dit jaar te slim af. Toch kan Slot terugkijken op drie hele mooie jaren in Rotterdam, zijn pad leidt naar alle verwachting richting Liverpool.

Arne Slot werd zoals gezegd niet opnieuw kampioen met Feyenoord. Die eer moest hij laten aan PSV, die anders hebben ingekocht dan de Rotterdammers. Slot hierover tegen het Algemeen Dagblad: "Je zag vandaag dat wij een andere keuze hebben gemaakt dan PSV. We hebben met name spelers aangetrokken voor de posities 12 tot en met 20", aldus de scheidend oefenmeester.

International Calvin Stengs is één van die spelers en hij ziet in dat Slot een hele goede trainer voor hem is geweest. "Want hij maakt eigenlijk alle spelers beter. Daarnaast is het tactische gedeelte natuurlijk goed onder deze trainer. Hoe wij voetbal spelen." Stengs ziet in dat Slot zelf ook beter is geworden. "Dat denk ik wel. Bij AZ speelden we zeker nog niet zo zoals nu bij Feyenoord. Het is nog veel meer gebaseerd op het maken van driehoekjes", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties