Slot heeft slecht nieuws: "Hij gaat in 2024 niet meer spelen"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © BSR Agency

Feyenoord moet het in de rest van 2024 doen zonder Quilindschy Hartman. De linksback heeft een zware knieblessure en moet maanden revalideren. Trainer Arne Slot heeft voor de wedstrijd tegen FC Volendam een update gegeven over het herstel van Hartman.

"We communiceren dat het een zware knieblessure is en dat het zou kunnen dat hij in het kalenderjaar 2024 niet meer gaat spelen", zegt Slot tegen ESPN. "Quilindschy is een heel positieve jongen en gisteren was hij op de club. Op dat moment was hij ook weer vrolijk, maar we kunnen ons natuurlijk allemaal voorstellen dat als hij 's avonds alleen op de bank zit, er een ander gevoel overheerst."

Hartman zit er momenteel mentaal helemaal doorheen. Volkomen logisch, aldus Slot. "Hij was bezig aan een heel goed seizoen en werd elke keer door Ronald Koeman opgeroepen voor het Nederlands elftal. Hij heeft daar zijn debuut gemaakt, scoorde meteen, speelde goed en iedereen was enthousiast."

"Het was niet uit te sluiten dat hij komende zomer een transfer zou kunnen maken. Als je dan zo'n zware knieblessure oploopt, doet dat met iedereen, en vooral met hem, veel, laat staan als je nog zo jong bent en het al hebt meegemaakt", aldus Arne Slot.

Lees meer:
0 reacties