"Slot heeft duidelijke indicatie van Liverpool over zijn contract"

Arne Slot aan het woord
Arne Slot aan het woord Foto: © Pro Shots

Dat Arne Slot en Liverpool beiden graag tot een akkoord willen komen, zoveel is wel duidelijk. Feyenoord is nu aan zet om het onderste uit de kan te halen en miljoenen naar Rotterdam te doen komen, zoveel is wel duidelijk.

Marcel van der Kraan laat in De Telegraaf weten om welke bedragen het gaat. "Liverpool heeft woensdag een bedrag van minimaal zeven miljoen euro op tafel gelegd, dat bij successen nog zo’n twee miljoen euro kan oplopen. Maar dat zit nog steeds onder de tien miljoen en daarvoor laat Feyenoord zijn waardevolle coach onder geen beding gaan. De verwachting is dat de Engelse topclub zich groots zal opstellen nu het voor Liverpool zo belangrijk is geworden om juist Slot als opvolger van Jürgen Klopp in huis te halen."

De oefenmeester van Feyenoord weet wat hij kan verwachten. Van der Kraan vertelt: "Slot heeft via zijn zaakwaarnemer Rafaela Pimenta een duidelijke indicatie gekregen wat voor contract hij kan tekenen als beide clubs er uit zijn. In de selectie van Liverpool worden niet al te grote wijzigingen verwacht. Des te chaotischer is het in de staf. Slot is geïnformeerd door de leiding van Liverpool over de exodus aan technische mensen en dat heeft alles te maken met het feit dat het complete Team Klopp opstapt."

Lees meer:
0 reacties