Slot geniet van speciaal spandoek: "Soms een iets te dikke kop"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © BSR Agency

Feyenoord speelt zondag de laatste wedstrijd van het seizoen. Het is tevens de laatste wedstrijd van Arne Slot. De fans van de Rotterdammers eren hem met een prachtig spandoek.

"Ik vind het een heel mooi spandoek, maar ook heel jammer dat daar geen mensen zitten", zegt Slot, doelend op de straf van de KNVB, waardoor een aantal vakken leeg moeten blijven. "Een volle Kuip is met niks te vergelijken. Maar in mijn herinnering kan ik twee wedstrijden erbij halen dat die vakken ook leeg waren, voor die uitslagen zou ik vandaag tekenen."

Of hij het spandoek gelukt vindt? "Soms hebben de spandoeken een iets te dikke kop, maar ik vind deze goed gelukt", lacht Slot bij ESPN. De afgelopen dagen nam hij afscheid van de club. "Je krijgt veel berichtjes, mailtjes en mensen die iets persoonlijks tegen je willen zeggen. Gister namen de spelers voor mijn gevoel al min of meer afscheid. Ik snap dat we vandaag moeten voetballen, maar ze zeiden allerlei mooie dingen."

"Ik vind het altijd het mooiste als ze iets zeggen over mij als mens. Tuurlijk is het ook leuk als ze zeggen veel te hebben geleerd, maar als daarna nog iets menselijks komt, vind ik dat het allermooiste", aldus Slot.

Het spandoek voor Arne Slot
Het spandoek voor Arne Slot Foto: © BSR Agency
Lees meer:
0 reacties