Slot eerlijk over Aursnes: "Aan het begin heb ik hem tekort gedaan"

Fredrik Aursnes heeft zichzelf in de basis gevoetbald bij Feyenoord. De Noorse middenvelder speelt uitstekend en Arne Slot is dan ook erg blij met Aursnes.

"Aan het begin heb ik hem tekort gedaan door hem niet elke keer op te stellen. Dat lag niet aan hem, maar aan de jongens die speelden en het gewoon heel erg goed deden. Maar als je dan elke keer zo goed invalt, speel je jezelf in het team. Dat is bij Fredrik gebeurd", begint Slot op de persconferentie.

"Hij is een ander type dan wij op het middenveld tot onze beschikking hebben", vervolgt hij. "Wat dat betreft is hij een unieke speler in onze selectie, daar hebben we eigenlijk geen tweede van. Hij voegt echt iets toe aan ons spel met zijn verdedigende kwaliteiten, maar hij is ook uitstekend in staat om het spel te versnellen."

Aursnes zelf heeft het goed naar zijn zin in Rotterdam-Zuid. "Ik speel meer en meer en voel me comfortabeler in het team. Aan het begin had ik wat tijd nodig om me aan te passen en te settelen, maar nu gaat het beter en beter."

Dankzij FeyenoordPings krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 5.00 bij een zege van Feyenoord tegen Maccabi Haifa! Zet 5 euro in en pak maar liefst 20 euro winst! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties