Slot: "Denk dat het voor een speler moeilijk is om te zeggen"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Arne Slot is tevreden met de manier waarop zijn ploeg de wedstrijd tegen PSV heeft weten om te keren. De Rotterdammers hadden in de eerste helft niets te vertellen, maar speelden toch gelijk tegen de Eindhovenaren.

"Wat ik dacht na tien minuten? De eerste paar minuten vond ik nog wel aardig van ons. Kwamen we nog een of twee keer door. Daarna is het eenrichtingsverkeer geweest en dan ben je blij dat het met de rust nog maar 0-2 staat", vertelt Slot voor de camera van ESPN. "PSV was de eerste helft veel beter, omdat het maar 0-2 stond waren we nog altijd in leven."

"Ik denk dat het voor een speler moeilijk is om te zeggen, maar ik denk dat het vooral met de kwaliteiten van PSV te maken had", gaat Slot verder. "Die speelden de eerste helft echt heel erg goed. Heel veel mensen tussen de linies waar we veel moeite mee hadden. Ze hebben ook veel goede spelers en vandaag hebben ze erg goed gevoetbald in de eerste helft."

"De tweede helft hebben we de wedstrijd behoorlijk kunnen omdraaien. Wat ik letterlijk heb gezegd? Dat weet ik niet meer, maar we hebben natuurlijk drie wissels doorgevoerd. Dat doe ik niet heel vaak. Twee van de drie was ik sowieso al van plan. Die gaven ook al aan dat de pijp leeg was. Ik denk dat dat mentaal was, als je veel achter de bal moet aanlopen", aldus Slot.

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand