Slot blikt vooruit: "Die moet je dan misschien ook weer vervangen"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Feyenoord gaat woensdagavond op bezoek bij Go Ahead Eagles. Naar verwachting begint Arne Slot niet met zijn sterkste elf in Deventer. Dit om veel spelers rust te geven na de zware wedstrijden tegen Olympique Marseille en PSV.

Het Algemeen Dagblad noemt de uitwedstrijd in Deventer al de aftrap van de finale. Die aftrap gaat dan ook gepaard met veel spelers rust gunnen. "Daar werd ook naar gevraagd voor de wedstrijd tegen PSV", zei Slot tegen het Algemeen Dagblad. "Maar veel jongens die al even op de bank zitten, zijn ook niet gewend negentig minuten te spelen. Die moet je dan misschien ook weer vervangen."

Waar Slot in Deventer waarschijnlijk voor een opstelling kiest met veel bankzitters, zal hij zondag tegen FC Twente weer met zijn vaste elf starten. "Tegen FC Twente spelen zondag de jongens die doorgaans spelen, want dat is de laatste wedstrijd voor AS Roma."

De wijzigingen kunnen voor Go Ahead goed nieuws zijn. Zij hebben nog een kansje om de play-offs te bereiken. Verder is Feyenoord nog niet helemaal zeker van de derde plek, FC Twente zou het gat van zes punten nog kunnen dichten, maar het doelsaldo van Feyenoord is een stuk beter dat er FC Twente daar niet meer bijkomt.

Het Algemeen Dagblad meldt dat Feyenoord zich volgende week in Portugal gaat voorbereiden op de finale tegen AS Roma. Dit complex is volledig afgesloten en dus moeten de Feyenoorders die de selectie willen uitzwaaien het doen na FC Twente thuis.

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand