Slot berichtte in opspraak geraakte Kökçü: "Je bent te goed"

Orkun Kökcü
Orkun Kökcü Foto: © Pro Shots

Feyenoordtrainer Arne Slot schoof maandagavond aan bij het programma Rondo. Hierin kwam ook zijn voormalige aanvoerder Orkun Kökçü ter sprake.

Kökçü werd door Benfica geschorst na een interview met De Telegraaf, waarin hij zich kritisch had uitgelaten over zijn trainer Roger Schmidt. Hoewel Kökçü tot voor kort regelmatig speelde, lijkt hij aankomende zomer op weg naar de uitgang. Slot vindt het een storm in een glas water. "Europese media blijven er maar over schrijven. Ik denk dat het één wedstrijd is geweest en dat hij er de volgende wedstrijd gewoon weer bij is. Ik ben ervan overtuigd dat het alsnog een succes voor hem gaat worden daar bij Benfica. Hij is echt een heel goede speler."

De oefenmeester van de Rotterdammers was niet te beroerd om zijn voormalige speler een bericht te sturen. "Ik heb hem ook nog een berichtje gestuurd: "Je bent te goed om van een trainer afhankelijk te zijn". Hij speelt als linkermiddenvelder en zou wat meer vrijheden willen hebben in zijn aanvallende spel. Nu wordt hij voor zijn gevoel te veel beoordeeld op zijn verdedigende spel, is wat ik uit het interview opmaakte."

Lees meer:
0 reacties