Slot kritisch op ziekmelding Hadj Moussa: "Vervelend om te horen"

Anis Hadj Moussa
Anis Hadj Moussa Foto: © Pro Shots

Anis Hadj Moussa heeft zich kort nadat hij het contract bij Feyenoord heeft getekend al ziek gemeld bij Vitesse. De club is allerminst blij met het gedrag van de speler en ook Arne Slot heeft tijdens de persconferentie gereageerd op de ziekmelding die pas plaatsvond nadat de club informeerde waar hij bleef.

Slot geeft aan wat zijn ervaring is met Hadj-Moussa. "Ik heb één gesprek met hem gehad. Volgens mij moet je echt met iemand gaan werken om hem te leren kennen. Edward heeft zijn ervaringen met hem. Ik hoop voor ons, dat ik een andere ervaring ga krijgen met hem. Er zijn legio spelers, die in de ene hoedanigheid wat minder gewaardeerd worden en even verderop juist enorm gewaardeerd worden."

De oefenmeester van Feyenoord is dan ook niet blij met het gedrag van de speler. "Ik vind het wel heel vervelend om te horen, dat dat Edward zijn gevoel is, want je hebt liever een speler, die je niet hoeft te boetseren. Als dit zo is, wat Edward zegt, en ik heb geen reden om daaraan te twijfelen, zullen we daaraan moeten schaven, maar we wisten al dat we aan andere onderdelen van zijn spel moesten schaven."

Lees meer:
0 reacties