Slot-afscheid maakt geen indruk: "Georkestreerde toestanden"

Arne Slot nam vorige week afscheid van Feyenoord. Op het veld van De Kuip bedankt hij de mensen met wie hij de afgelopen jaren heeft samengewerkt en de supporters van de Rotterdamse club.

Bart Nolles vond Slot wat koeltjes bij dat afscheid. "Het is niet dat hij het afscheid niet aan zag komen", reageert Dennis Kranenburg bij FC Rijnmond. "Dan kun je je er een beetje tegen wapenen. Het was wel zo dat ze op 1908, daar hebben ze een soort bioscoop, daar hadden alle spelers filmpjes opgenomen."

"Daar werden persoonlijke boodschappen aan de trainer verteld. Hij zei ook: 'Het is maar goed dat het daar donker is, want er zijn wel wat traantjes geweest'", vertelt Kranenburg. Nolles vond het wel mooi dat de dochter en zoon van Slot werden betrokken bij het afscheid. 'Brok in de keel makend', zo noemt hij het. Vincent Schildkamp kan zich daar totaal niet in vinden.

De ESPN-commentator zegt: "Ik mis dat gen volledig. Ik denk dat dat aan mij ligt. Ik heb daar niet zo gek veel mee. Als je goed met mensen samenwerkt drie jaar lang... In een persoonlijk gesprek dat aan elkaar vertellen, dat je elkaar waardeert, daar heb ik meer mee dan georkestreerde toestanden, ingesproken filmpjes, bedachte dansjes en weet ik het allemaal wat. Ik heb daar niet zoveel mee. Het is ook van deze tijd", weet Schildkamp.

Lees meer:
0 reacties