Sjoerd Mossou bekritiseert Feyenoord: "Duurt allemaal zo lang"

Sjoerd Mossou
Sjoerd Mossou Foto: © Pro Shots

Ramiz Zerrouki en Joshua Brenet maken het seizoen 'gewoon' af bij FC Twente, ondanks de interesse van clubs als Feyenoord en Fulham. Daarnaast wist de club uit Enschede in een vroegtijdig stadium al te versterken met rechtsback Alfons Sampsted. Sjoerd Mossou is vol lof over de handelswijze van de Tukkers.

"FC Twente en AZ zijn denk ik de winnaars geworden van deze transferperiode", legt de verslaggever uit in de AD Voetbalpodcast. "Bij Ajax is niet veel gebeurd. De grootste transfer is het ontslaan van de trainer. Over PSV zou je zeggen dat het de verliezer is van deze periode", constateert Mossou.

"Het verlies van Gakpo en Madueke is wel heel groot. En daar komen Hazard en Van Aanholt voor terug", legt hij uit. "Feyenoord heeft niets gehaald. FC Twente heeft Zerrouki behouden en AZ heeft zich versterkt Sven Mijnans. Als je ziet hoe ze in Alkmaar dan doorpakken. Bij Feyenoord duurt het allemaal zo lang. Het duurt maar voort. FC Twente heeft heel duidelijk nee gezegd tegen Feyenoord: kom maar terug in de zomer."

"Moet je dan zo’n jongen gekmaken met een transfer? FC Twente moet bovendien een deel van de opbrengsten van de transfer gebruiken om de schuld aan de gemeente extra af te lossen", verklapt de journalist. "Dus dan zou je ook kunnen denken: we zijn de helft van het bedrag dan kwijt aan aflossing, dus dan maar in de zomer", besluit Mossou over de strategie van technisch directeur Jan Streuer.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
2/04
Sparta Rotterdam
14:30
Feyenoord
zo
9/04
Feyenoord
20:00
RKC Waalwijk
zo
16/04
SC Cambuur
14:30
Feyenoord
zo
23/04
Feyenoord
16:45
FC Utrecht
zo
7/05
Excelsior
14:30
Feyenoord
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 26 34 61
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
Bekijk de hele stand