"Sinisterra zorgt ervoor dat Feyenoord een draaiende ploeg is"

Tyrell Malacia en Luis Sinisterra overleggen met elkaar
Tyrell Malacia en Luis Sinisterra overleggen met elkaar Foto: © Pro Shots

Pierre van Hooijdonk is lovend over Luis Sinisterra. De aanvaller staat dit seizoen op veertien doelpunten en zeven assists. Behoorlijke cijfers, waardoor Feyenoord Ajax op de hielen zit.

"Hij zorgt ervoor dat dit Feyenoord een draaiende ploeg is. Hij is de enige, en dat heb ik wel vaker gezegd, die in staat is om in de één-tegen-één iemand te passeren en die afdwingt dat er bij de tegenstander geschoven moet worden", stelt Van Hooijdonk bij Studio Voetbal.

Theo Janssen is iets minder positief. "Hij is een speler die absoluut kwaliteiten heeft. Zijn kwaliteit is om een mannetje op te zoeken, uit te stellen en hem dan op het juiste moment te passeren op de achterlijn. Maar hij moet wel wat gretiger zijn om goals te maken", aldus de analist.

Ibrahim Afellay neemt het op voor de Colombiaanse aanvaller. "Je moet ook niet vergeten dat hij terugkomt van een zware kruisbandblessure, hè. Ik vind het knap dat hij alweer op zo’n hoog niveau zit. Er gaat altijd zoveel dreiging uit van deze jongen", besluit de oud-voetballer lovend.

Lees meer:
0 reacties