Sinisterra: "Nu zit hij ook in Engeland en is hij wéér mijn rivaal"

Luis Sinisterra namens Leeds United
Luis Sinisterra namens Leeds United Foto: © Pro Shots

Luis Sinisterra leverde Feyenoord deze zomer een recordbedrag aan transfergeld op. De Colombiaan mist Feyenoord nog altijd, maar heeft het ook erg naar zijn zin bij Leeds United. Toch behoudt Sinisterra nog altijd het contact met een aantal voormalig ploeggenoten.

"Ik ben nog altijd zeer goed bevriend met Marcos (Senesi, red.). We hebben nog steeds veel contact", vertelt Sinisterra in gesprek met Voetbalzone. "Hij speelt nu natuurlijk bij Bournemouth, dus iedere keer als we allebei een vrije dag hebben en het past in de planning, dan spreken we ergens af. Vaak treffen we elkaar in Londen bijvoorbeeld."

"In Nederland hadden we ook wel eens contact met Martínez, al sprak Marcos hem vaker omdat het natuurlijk landgenoten zijn. Ik heb ook wel een aantal keer met hem afgesproken, hoor. Nu zit Lisandro hier en is hij wéér mijn rivaal", gaat Sinisterra lachend verder. "Hoewel Martínez in de buurt woont, heb ik hem hier nog niet gezien. Wel houden we elkaar op de hoogte van de ontwikkelingen bij de clubs en spreken we elkaar via sociale media."

Bij Leeds heeft Sinisterra inmiddels een basisplaats afgedwongen. "Het gaat heel erg goed met me. Het welkom hier in Leeds was erg warm en de manager (Jesse Marsch, red.) heeft ook meteen zijn vertrouwen in mij uitgesproken. Het voelde hier meteen als thuis. Ik heb mijn plek zowel bij Leeds als in de nationale ploeg gevonden. Ik heb meer vertrouwen gekregen, waardoor ik automatisch beter ben gaan spelen", aldus Sinisterra.

Feyenoord - PSV

Feyenoord wint voor 100 (!) keer je inzet!

Feyenoord kan een slag slaan in de titelstrijd. De koploper ontvangt zondag nummer 3 PSV. Gaat Feyenoord winnen in De Kuip? Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 (!) keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
5/02
Feyenoord
14:30
PSV
zo
12/02
SC Heerenveen
14:30
Feyenoord
za
18/02
Feyenoord
21:00
AZ
zo
26/02
Fortuna Sittard
12:15
Feyenoord
za
4/03
Feyenoord
20:00
FC Groningen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 19 27 42
2 AZ 19 16 40
3 PSV 19 24 38
4 Ajax 19 30 37
5 FC Twente 19 19 36
6 Sparta Rotterdam 19 13 33
7 FC Utrecht 19 1 30
Bekijk de hele stand