Sebaoui nog in onzekerheid: "Dat is op dit moment een vraagteken"

Ilias Sebaoui
Ilias Sebaoui Foto: © Pro Shots

Ilias Sebaoui beleefde als huurling een zeer goed jaar bij FC Dordrecht. Toch koos hij ervoor om weer voor zijn kans in Rotterdam te gaan. De aanvaller weet echter nog niet of hij op veel speeltijd kan gaan rekenen.

Tegenover het Algemeen Dagblad zegt de aanvaller nog in onzekerheid te zitten. "Mijn status bij Feyenoord is op dit moment nog een vraagteken. Ik doe volop de voorbereiding mee en dan zal ik een goed gesprek over mijn toekomst hebben. Daar heeft Feyenoord natuurlijk een grote stem in. Voor mij is het een droom die uitkomt dat ik nu voor deze club mag spelen. En ik ga hard mijn best doen om dat te blijven doen."

Vanzelf komt het niet, de spelers moeten alles geven om fit te geraken. "Veel lopen, veel werk met de bal. De coach zat er vanaf het eerste moment kort op", vertelt de vleugelaanvaller, die in het eerste oefenduel ook meteen zijn eerste goal meepikte. "Het is fijn dat ik mijn eerste doelpunt heb kunnen maken in de voorbereiding, maar uit respect voor FC Dordrecht, de club en de supporters heb ik niet gejuicht. Ik heb hier een jaar gespeeld en wilde dat doelpunt niet te uitgebreid vieren."

In de tijd dat Sebaoui weg is geweest is er veel veranderd bij de club. "Ja, ik heb redelijk wat nieuwe spelers gezien. Ik hoop van mijn kant dat Dordrecht net zo goed of nog beter presteert dan vorig seizoen. Of ik hier terugkeer? Ik probeer dit seizoen in elk geval als toeschouwer alle thuiswedstrijden mee te pikken", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties