Schreuder naar Feyenoord? "Castellon heeft lijken in de kast gehad"

Dick Schreuder werd al vaker genoemd als mogelijke opvolger van Arne Slot. Aan tafel bij Voetbalpraat geeft Tijmen van Wissing van RTV Oost te kennen dat hij denkt dat Schreuder gaat vertrekken uit Spanje. Ook Kenneth Perez van ESPN denkt dat Schreuder wel verder wil kijken.

"Ik zit over het algemeen op het spoor van Dick Schreuder", zegt Perez wanneer het over de opvolger gaat van Arne Slot. Tijmen van Wissing gaat verder: "Die gaat wel weg uit Spanje, dat kan bijna niet anders. Ik sprak hem laatst ook en hij is kampioen geworden op het derde niveau. Daar hebben ze een soort fair play constructie, hij moet eerst verkopen. Je moet eerst een miljoen verkopen, dan mag je weer een miljoen investeren. Dus hij gaat niet met een selectie werken.... Castillion heeft nog wel wat lijken in de kast gehad in het verleden. Ik had de indruk dat Dick daar niet heel tevreden over was. Ik denk dat Dick wel klaarstaat om in Nederland aan het werk te gaan."

Perez ziet het wel gebeuren en benoemt het volgende tot besluit: "Ik denk als Feyenoord of Ajax voor hem zou komen, dat hij denkt: ik ga dat doen. Kijk, dan heeft ie het geweldig gedaan." Dit seizoen werd Schreuder kampioen met het Spaanse CS Castellon.

Lees meer:
0 reacties