Schreuder goed genoeg voor Feyenoord? "Hebben zo'n trainer nodig"

Dick Schreuder
Dick Schreuder Foto: © Pro Shots

Dick Schreuder wordt voorzichtig al genoemd als mogelijke opvolger van Arne Slot. Albert Lottin denkt dat de oefenmeester het niveau absoluut aankan. 

Schreuder vertrok vorige zomer verrassend naar Spaanse derdedivionist CD Castellón en wist in zijn debuutseizoen meteen te promoveren nadat hij ook met PEC Zwolle promoveerde naar de Eredivisie. Lottin speelt sinds begin dit jaar onder de Nederlandse hoofdtrainer en is enthousiast. "Hij is de eerste coach in mijn carrière die mij en mijn fouten accepteert, en vervolgens ook écht probeert om de beste versie van mezelf naar boven te halen", vertelt hij aan Voetbalprimeur

De 52-jarige broer van Alfred Schreuder gaf onlangs eerlijk aan dat het moeilijk zal worden om nee te zeggen tegen Feyenoord, mocht de club bellen. Volgens Lottin is de club uit Rotterdam niet te hoog gegrepen voor Schreuder. "Ik denk dat elke club die meedoet in de top van welke competitie dan ook zo'n trainer nodig heeft. Ik hoop dat hij daar ooit komt", stelt hij. "Dat verdient hij."

Lees meer:
0 reacties