Arne Slot weg bij Feyenoord? "Aan zulke types moet je dan denken"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Michel van Egmond en Martijn Krabbendam bespreken in de Dick Voormekaar Podcast Extra onder meer hoe het moet als Arne Slot besluit te gaan. Wie volgt hem op en wat is het gevolg voor de club als Slot een andere uitdaging heeft gevonden?

Martijn Krabbendam begint over wat Feyenoord nu moet doen. "Ik mag hopen dat Feyenoord een schaduwlijstje heeft. Nee, ze zijn nu al bezig met de invulling van de selectie begreep ik. Binnenkort gaan ze erover zitten om te kijken wie zijn er beschikbaar en staat er op onze lijst en wie gaat er misschien weg. Of doelde je op de trainer?", waarna Michel van Egmond gelijk inhaakt: "Boulahrouz voorspelde gelijk dat FEyneoord dan een Ajax-scenario te wachten staat, dat vind ik wel heel zwartgallig."

Toch heeft Krabbendam begrip voor Boulahrouz. "Ik snap wel wat hij bedoelde. Het is wel de valkuil van Feyenoord, historisch gezien. Na een succesperiode is het verval altijd heel groot. Nu zit die trainer er nog, maar het is afwachten wat er gebeurt als hij gaat. Het is ook afhankelijk wie hem opvolgt. Hoe langer het duurt voordat ze de nieuwe Arne Slot hebben hoe meer ze de neiging hebben om te kiezen voor een ervaren coach." Krabbendam: "Je zou moeten denken aan types als Marcel Keizer en Dick Schreuder. Keizer kan blind de werkwijze van Slot overnemen, dat zijn vrienden. Niemand is verbaal zo sterk als Slot, dat kan je vergeten. Uiteindelijk moet er ook een nieuwe trainer komen", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties