Santiago Giménez vertelt over mogelijk afscheid: "Het kan zo zijn"

Santiago Giménez bij de persconferentie
Santiago Giménez bij de persconferentie Foto: © Pro Shots

Santiago Giménez wist zondag eindelijk weer eens zijn stempel te drukken in een duel van Feyenoord. De Mexicaan, die na de winterstop moeite heeft met scoren, trof als invaller twee keer het doel tegen PEC Zwolle.

De aanvaller van Feyenoord moest op de bank beginnen en Ayase Ueada voor zich dulden. Tegenover RTV Rijnmond zegt hij bij de persconferentie het volgende. "Ten eerste raakte ik in de bekerfinale een beetje geblesseerd en kon ik niet spelen tegen Go Ahead Eagles. Ayase speelde een geweldige wedstrijd en verdiende het dus om te starten. Wanneer je als voetbalspeler goede concurrentie hebt met een andere speler, is dat goed omdat je dan beiden kan groeien. Natuurlijk maakt mij dit sterker, maar maakt het Ayase ook sterker."

Na afloop van het gewonnen duel kreeg Slot een prachtig afscheid van Het Legioen, hetgeen Giménez kon bekoren. "Hij verdient elke waardering die Het Legioen geeft. Hij heeft prachtige herinneringen gemaakt en veel prijzen gewonnen. Hij verdient dit dus echt. Wij zijn blij dat hij onze coach en ik heb veel vertrouwen in hem. Wij kijken ernaar uit om nog deze twee wedstrijden met hem te spelen", aldus de topscorer van Feyenoord.

Of Giménez zelf weggaat, daar kan hij nog niks over zeggen. "Het kan zo zijn dat dit mijn laatste wedstrijden zijn. Ik probeer altijd alles te geven, maar niet specifiek omdat ik denk dat het mijn laatste wedstrijden zijn. Ik geef altijd alles, dus dit heeft daar niks mee te maken."

Lees meer:
0 reacties