Santiago Giménez reageert: "Heb daar geen slapeloze nachten door"

Santiago Gimenez met de KNVB Beker
Santiago Gimenez met de KNVB Beker Foto: © BSR Agency

Santiago Giménez pakte zondagavond de tweede prijs, sinds hij speelt voor Feyenoord. De Rotterdammers wisten de KNVB Beker te winnen, na een 1-0 zege op NEC.

"In deze type wedstrijden maakt het niet uit wie scoort of de assist geeft", vertelt Giménez voor de camera van ESPN. "Het belangrijkste is dat je wint en dat hebben wij vandaag gedaan. De inzet van het hele team was ongelofelijk, dus we hebben het ook verdiend om te winnen. Hoe het in de kleedkamer was? Geweldig. Iedereen is aan het zingen en dansen."

Feyenoord heeft de beker dus gewonnen door een treffer van Igor Paixao, wat ook betekent dat Giménez wederom niet heeft gescoord. "Ik moet blijven werken", reageert de Mexicaan. "Als ik eerlijk ben heb ik niet eens hele slechte wedstrijden gespeeld, maar het scoren gaat wat moeilijker. Ik moet blijven geloven en dan komt de goal vanzelf. Ik heb geen slapeloze nachten omdat ik weet dat dit bij voetbal hoort."

Giménez is daarnaast blij met de aanwezigheid van Arne Slot. "Hij maakt mij in iedere trainingssessie een betere speler. Niet alleen op het gebied van voetbal, maar ook op het mentale vlak. Zoals ik al zei geeft hij mij iedere week het vertrouwen. Ik wil hem dan ook bedanken in het veld door altijd weer te rennen en te vechten. Je zal daarover nooit te hoeven twijfelen over mij. Deze prijs geeft me meer zelfvertrouwen om te scoren", aldus de spits.

Lees meer:
0 reacties