Sander Westerveld tipt: "Ik had die gouden regel overtreden"

Sander Westerveld als analist op Anfield
Sander Westerveld als analist op Anfield Foto: © BSR Agency

Sander Westerveld raadt Arne Slot de stap naar Liverpool FC zeker aan. De oud-doelman heeft echter nog wel een advies voor de hoofdtrainer van Feyenoord.

"Ik besefte later pas een gouden regel te hebben overtreden", vertelt Westerveld in het Algemeen Dagblad. "Ineens was ik het vaste golfmaatje van Arne, terwijl ik hooguit één of twee keer met hem op de baan heb gestaan. Ik wil hem alvast meegeven alleen live televisie- en radio-interviews te geven aan de media hier. Dan voorkom je dat ze je woorden een zwengel geven."

Westerveld denkt dat het verstandig is als Slot assistent Sipke Hulshoff meeneemt. "Gakpo, Gravenberch en Van Dijk kennen hem van Oranje, waar hij in de staf van bondscoach Ronald Koeman zit. Zijn veldtrainingen zijn geweldig, hoor ik", gaat de oud-doelman verder. Westerveld zou keeperstrainer John Achterberg behouden voor de club. "Iemand als hij kent Liverpool als geen ander. De grootste kwaliteit van Arne is zijn vermogen zich aan te passen. En dit elftal kan al strijden om de Premier League", aldus Westerveld.

Lees meer:
0 reacties