Sahin mogelijk naar Feyenoord: "Moet naast hem worden geplaatst"

Nuri Sahin
Nuri Sahin Foto: © Orange Pictures

Feyenoord moet op zoek naar een nieuwe trainer. Arne Slot zit aankomend weekend voor het laatst op de bank in Rotterdam, hetgeen daarna een grote leegte zal geven in het kloppende hart van Feyenoord. Nuri Sahin wordt in de wandelgangen genoemd als mogelijke opvolger.

Gouka geeft de geschiedenis van Sahin weer in het Algemeen Dagblad. "Maandagavond werd bekend dat Sahin inderdaad een kandidaat is bij Feyenoord, erg positief. De huidige assistent van Edin Terzic bij Borussia Dortmund is jong, wil zijn ploegen op een moderne manier laten voetballen en zijn omgang met spelers en stafleden zou voorbeeldig zijn. Hij werkte als voetballer onder Jürgen Klopp, José Mourinho, Thomas Tuchel, Bert van Marwijk en Peter Bosz en zette ondanks zijn jonge leeftijd zijn eerste stappen al als hoofdtrainer al bij het Turke Alanyaspor."

Toch zitten er nadelen aan de Turk, hij kan het waarschijnlijk niet alleen klaren. "Sahin is jong, vijf jaar jonger zelfs dan Robin van Persie, die eerst nog ervaring wil opdoen. Ervaring heeft Sahin al wel, maar in het ideale plaatje moet naast hem wel een door de wol geverfde trainer worden geplaatst. In Rotterdam zijn ze nog voorzichtig. Niet omdat ze na uitgebreide analyses en onderzoek zouden twijfelen aan de oud-speler van Feyenoord. Wel omdat de haalbaarheid van zijn komst en de invulling van de mensen om Sahin heen niet zomaar is in te vullen", besluit Gouka.

Lees meer:
0 reacties