Rustige transferzomer? "Van Feyenoord hoef je niet veel te verwachten"

Frank Arnesen
Frank Arnesen Foto: © Pro Shots

Valentijn Driessen denkt niet dat Feyenoord hoge ogen gaat gooien op de transfermarkt. Hij verwacht niet dat de Rotterdammers vele miljoenen zullen willen uitgeven.

Feyenoord is blut, stelt hij. "Die zijn al blij als ze Cyriel Dessers kunnen betalen. Daar zijn ze druk mee bezig en dat zal ook wel lukken, maar dan hoef je van Feyenoord natuurlijk niet zo heel veel te verwachten", reageert Driessen in de voetbalpodcast van De Telegraaf.

Wie is de coach van het jaar? Mike Verweij oppert er twee. "Wat mij betreft zijn dat twee coaches. Slot en Erik ten Hag. Eerstgenoemde haalt de Europese finale, maar de coach van het jaar bepaal je meestal op de Eredivisie. En daar staat hij gewoon elf punten achter Ajax."

Driessen is niet zo streng. "Het gaat natuurlijk ook om de ommekeer die Slot daar heeft bewerkstelligd en de manier van voetballen. Dat vind ik ook heel belangrijk voor een trainer. Kan het elftal de visie van de trainer vertalen naar het veld? De manier van spelen is natuurlijk het tegenovergestelde dan waar ze voor stonden onder Dick Advocaat."

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand