Van Persie: "Weet niet of ik ooit trainer van Feyenoord zal zijn"

Robin van Persie is nog altijd werkzaam in de jeugdopleiding van Feyenoord, maar staat in de belangstelling van SC Heerenveen. De voormalig Oranje-international durft echter niet met zekerheid te zeggen of hij ooit trainer wordt van het eerste van de Rotterdammers.

"Mijn doel? Hoofdtrainer bij een hele mooie club zijn", vertelt Van Persie in gesprek met Sander de Kramer bij het programma Gerse Gasten van RTV Rijnmond. "Feyenoord is natuurlijk mijn club, maar of dat zal gebeuren weet ik niet. Wanneer dat zal zijn, hangt ook weer van zoveel factoren af. Ik ga er niet een tijd op pinnen, of überhaupt of het ooit gebeurd."

"Ook hierin is de puurheid van het coachen leidend. Daar horen ongelofelijk veel stappen bij. Die stappen ben ik nu aan het zetten en dan volgt het moment als een schaduw. Om dat moment als eerste doel te pakken, is niet de volgorde in mijn ogen. De volgorde is dat ik zelf eerst top wordt. Ik ben onderweg en ik ben het nog niet. Wanneer ik dat ben komt die schaduw erbij. Dan is het moment daar, denk ik", aldus Van Persie.

Lees meer:
0 reacties