Robin van Persie kortaf over Feyenoord: "Dat is nu niet relevant"

Robin van Persie
Robin van Persie Foto: © Pro Shots

Robin van Persie is dinsdagochtend gepresenteerd als de nieuwe trainer van SC Heerenveen. De oud-Feyenoorder volgt Kees van Wonderen op, die eveneens een verleden heeft bij de Rotterdamse club.

Feyenoord is zelf ook zoekende naar een nieuwe trainer nu Arne Slot afscheid heeft genomen. NOS stelt Van Persie de vraag of hij door de Rotterdammers is benaderd. "Ik heb met Feyenoord mooie jaren gehad, als speler en als jeugdcoach. Daar ben ik de club dankbaar voor. Ik heb met directeur Dennis te Kloese positieve gesprekken gevoerd. We gaan in goede harmonie uit elkaar. Ik hoop dat Feyenoord een goede trainer vindt die de lijn volgt van Arne Slot, die het geweldig heeft gedaan."

Daarmee is de vraag van zojuist nog zonder antwoord. Van Persie: "Dat is niet relevant. Ik ben nu hier. We staan in het prachtige Abe Lenstra Stadion. De keuze is op Heerenveen gevallen. Voor mij was al heel snel duidelijk dat ik dit wilde. Ik geloof niet zo in leven in het verleden. Je moet vooruit en voor mij is dat hier. Ik ben bevoorrecht en trots dat ik hoofdcoach mag worden bij deze prachtige club met veel historie. Er ligt hier een mooie uitdaging."

Lees meer:
0 reacties