Robert Maaskant adviseert Arne Slot: "Daar valt wat te halen"

Aangeschoven bij FC Rijnmond ziet kansen voor Arne Slot bij Liverpool. Hij ziet ook in dat er op voetbalgebied nog wel winst te behalen valt voor de oefenmeester die overkomt van Feyenoord.

Maaskant geeft zijn visie. "Het geraamte staat, qua talent zit er enorm veel aan te komen qua potentieel goede spelers. Ik heb een aantal wedstrijden van Liverpool gevolgd en ben dan toch wel benieuwd naar de intensiteit die ze brengen, wat Slot bij Feyenoord gebracht heeft. Dat is perfect voor elkaar. Meer dan Vollgasfussball dan onder Klopp kan je eigenlijk niet wensen. Maar voetballend gezien in de ruimtes die je krijgt in de Premier League, valt daar voor Slot echt nog wel wat te halen. Er valt winst te halen op voetbalgebied. Het is nu vaak een Salah die bepalend is in de eindfase, maar er zit veel meer in op voetbalgebied. Daar ben ik benieuwd naar."

Of Salah er volgend jaar nog speelt is maar de vraag. De aanvaller was niet altijd meer gegarandeerd van een basisplek. Vincent Schildkamp is benieuwd of Slot hem wil behouden. "Dat is het kantelpunt, pers je er nog een jaar uit. Je merkt aan de kleine dingen, dat ruzietje met Klopp, dat was in zijn topjaren nooit gebeurd. Dan glijdt het van je af, ben je lekker aan het voetballen. Hij merkt ook dat er een kantelpunt is en dan is de vraag hoe Slot daarmee omgaat."

Lees meer:
0 reacties