Ramiz Zerrouki legt uit: "Daarin hebben wij het verschil gemaakt"

Ramiz Zerrouki in de bekerfinale
Ramiz Zerrouki in de bekerfinale Foto: © Pro Shots

Feyenoord won afgelopen zondag de KNVB Beker ten koste van NEC Nijmegen. Middenvelder Ramiz Zerrouki speelde de volledige negentig minuten voor de Rotterdammers en verscheen na afloop voor de camera's van deNOS.

"Moe", reageert Zerrouki op de vraag hoe hij zich voelt. "Was echt een vecht-wedstrijd. Finales zijn altijd onvoorspelbaar dus je moet voorbereid zijn op alles. De eerste helft was niet waar we op hoopten, de duels waren een beetje Fifty-fifty. Na de rust ging iedereen er vol op. Helaas moesten we toen naar binnen."

"Ik denk dat dat voor hun een voordeel was", doelt de middenvelder op het moment dat de wedstrijd tijdelijk werd stilgelegd. "Wij zaten er net lekker in. Maar je probeert scherp te blijven en probeert dat elkaar ook te vertellen. Gelukkig gebeurde dat ook gelijk weer. Na rust gingen we iets anders spelen. Maar deze wedstrijd ging meer om de duels, daar hebben we het verschil in gemaakt."

"Aan het begin van het seizoen wil je alles winnen natuurlijk", gaat hij verder. "Maar als we terug kijken tot nu toe hebben we goeie dingen laten zien. Een prijs is altijd een bekroning, maar we hadden ook graag de titel gepakt. Niemand hier is snel tevreden. Maar tuurlijk zijn we blij met een prijs. We hebben er een heel seizoen voor gevochten, als je uiteindelijk dit wint ben je de terechte winnaar. Daar zijn we super super blij mee."

"Er zijn altijd dingen die beter kunnen. Ik heb dit seizoen ook in de Champions League laten zien wat ik kan. Maar zoals ik zei, het is lastig als je niet altijd speelt. Maar ik moet gewoon keihard werken zodat ik altijd op het veld kan staan", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties