Quinten Timber vertelt na zijn debuut: "Ben nog een beetje boos"

Quinten Timber debuteerde deze week in het Nederlands Elftal. Hij mocht de laatste 25 minuten meedoen in het duel tegen Duitsland, dat in de slotfase verloren werd. Na afloop vertelde Timber in de kleedkamer hoe hij zijn debuut ervaren heeft. OnsOranje maakte een fraaie video van zijn speech.

"Ik hou niet van verliezen, dus ik ben nog een beetje boos. Maar ik wil jullie bedanken. Jullie hebben me goed opgenomen in de groep, daar ben ik dankbaar voor. Eigenlijk moet ik met God beginnen te bedanken.Alle eer aan god, we hebben hiervoor gebeden. Ik heb er hard voor gewerkt om erbij te zitten. Ik en mijn familie zijn heel blij dat ik en Jurriën ons debuut hebben mogen maken voor Oranje. Wat ik zei, ik hou niet van verliezen. Maar morgen zal ik er blij mee zijn. Ik ben dankbaar!", besluit Timber.

Quinten Timber was de 26ste speler die onder Koeman zijn debuut maakte voor Oranje. Hans Hateboer debuteerde op 23 maart 2018 als eerste speler onder de huidige bondscoach. Thijs Dallinga en Jorrel Hato waren nummer 24 en 25.

Lees meer:
0 reacties