Quinten Timber trots: "Het is echte een broeder van me geworden"

Quinten Timber
Quinten Timber Foto: © Pro Shots

Lutsharel Geertruida is naast succsvol voetballer ook rapper. In zijn vrije tijd staat hij regelmatig met vrienden te rappen, iets waar hij zijn ei in kwijt kan. In de documentaire van Feyenoord One was te zien dat Geertruida op het podium klom, waar ook zijn vriend en collega Quinten Timber bij aanwezig was.

Timber is trots op zijn vriend, met wie hij nu ook mag samenspelen bij het Nederlands Elftal. Timber: "De show was nog het mooiste eigenlijk. Die muziek laat hij al vaker horen in de kleedkamer en de auto. Hij kan alles: dansen, zingen en ook voetballen."

De kersvers international ziet Geertruida dagelijks en is blij dat het met zijn spraakprobleem steeds beter gaat. "Het is voor hem wat moeilijker in grote groepen. Maar bij hem thuis en met vrienden gaat het best goed. Hopelijk gaat hij nu ook stappen maken met interviews. Hij praat heel veel eigenlijk. Altijd blij, altijd gezellig. Als er iets is kan ik altijd bij hem terecht. Het is echt een broeder van me geworden", besluit Timber.

Lees meer:
0 reacties