Qucee ziet Feyenoorder het maken in buitenland: "Is hij klaar voor"

Qucee
Qucee Foto: © BSR Agency

Qucee heeft lovende woorden over voor Lutsharel Geertruida. Hij denkt dan ook dat de Feyenoorder het nog wel gaat maken in het buitenland. Dat vertelt hij tegenover VoetbalPrimeur.

Wanneer er aan de internetster wordt gevraagd wat hij vindt van Geertruida is Qucee erg positief. “Echt een prachtige verdediger. Had eigenlijk gedacht dat hij vorig jaar al weg zou gaan, want RB Leipzig was in beeld. Hij is gebleven en hij is een kind van de club.” Toch is de YouTuber blij dat de verdediger is gebleven. “Bij Feyenoord blijven is nooit een straf. Ik denk dat Geertruida ook niet heel slecht verdient. Ik denk dat hij wel rond kan komen elke maand”, grapt hij.

Toch snapt hij wel dat een voetballer ambitieus is. “Als voetballer heb je ambitie. Je wil ook graag naar het buitenland gaan om nog meer te bereiken. Ik denk dat het goed is dat hij nog een jaartje langer is gebleven en ik denk dat we ze hem ook hard nodig hebben als naar dit seizoen kijkt.” Wel is hij ervan overtuigd dat Geertruida het gaat maken in het buitenland. “Hij is er sowieso klaar voor”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties