Proper weet: "We kunnen iets heel moois neerzetten voor NEC"

Dirk Proper (NEC) in de Goffert
Dirk Proper (NEC) in de Goffert Foto: © Pro Shots

Dirk Proper is klaar voor de bekerfinale met NEC. De Nederlandse jeugdinternational maakte afgelopen weekend zijn rentree na een blessure en kijkt uit naar het treffen met Feyenoord.

"Dit is supergaaf om mee te maken. Als speler wil je altijd meedoen om de prijzen, maar voor NEC is het een unieke kans dat we dat nu ook kunnen", zegt de middenvelder in gesprek met Voetbal International. "Daar ben ik heel trots op. Ik hoop voor mezelf, voor het team en de supporters dat we die beker mee naar Nijmegen kunnen nemen."

Proper vervolgt: "Het zal een hele happening worden. We kunnen iets heel moois neerzetten voor NEC en voor Nijmegen. Daar gaan we hard ons best voor doen", benadrukt hij. NEC maakte het Feyenoord de afgelopen wedstrijden lastig, iets wat Proper vertrouwen biedt. "We zijn al een aantal keer in De Kuip geweest en daar hebben we best interessante wedstrijden gespeeld, maar de finale zal toch anders zijn."

"Als de helft van het stadion vol zit met NEC-supporters, gaat het een gekkenhuis worden. Ik denk niet dat ik ooit eerder een wedstrijd heb gespeeld waar steun krijgen van zo veel mensen. Ik heb er ontzettend veel zin in. Hopelijk helpen de fans ons om te winnen", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties