"Priske was voor alle betrokkenen de logische en dus beste keuze"

Dennis te Kloese
Dennis te Kloese Foto: © BSR Agency

Dennis te Kloese is in zijn nopjes met de komst van Brian Priske. Op dinsdag 12 juni werd bekend dat de trainer voor drie jaar bij Feyenoord tekent.

"In de zoektocht naar een nieuwe trainer zijn we bepaald niet over één nacht ijs gegaan", aldus Dennis te Kloese, algemeen en technisch directeur van Feyenoord, via de clubkanalen. "Het is een proces geweest van vele maanden, waarbij naast mezelf meerdere collega’s nauw betrokken waren en vele trainers intensief werden gevolgd om te bezien wie er het beste in het door ons gewenste profiel paste."

Te Kloese verzekert de fans dan ook dat Priske een weloverwogen keuze is van de club. "We willen als club immers voortborduren op de groei die we hebben doorgemaakt en de successen die de afgelopen jaren zijn geboekt", weet hij. 

"Na dat proces te hebben doorlopen bleek Brian Priske voor alle betrokkenen de logische en dus beste keuze",  stelt Te Kloese. "Bij meerdere clubs heeft hij immers al aangetoond dat hij spelers beter maakt, het aanvallende voetbal voorstaat dat de mensen in De Kuip graag zien en daarmee ook resultaten behaalt. Een prettige bijkomstigheid is dat hij de Nederlandse taal machtig is."

Lees meer:
0 reacties