Priske prijst Het Legioen: "Dat is een meerwaarde voor ons"

Brian Priske geeft persconferentie
Brian Priske geeft persconferentie Foto: © Pro Shots

Brian Priske is onder de indruk van de supporters van Feyenoord. De nieuwe hoofdtrainer van de Rotterdammers kan niet wachten tot hij de sfeer zelf kan beleven. 

Priske benadrukt hoe belangrijk supporters zijn. "Zonder supporters zouden wij hier niet zijn, dus de supporters betekenen alles voor ons. Hier bij Feyenoord en bij mijn vorige clubs waren de supporters een belangrijke factor", vertelt de oefenmeester woensdagmiddag op de persconferentie. "Ik kijk ernaar uit om de supporters in De Kuip te ontmoeten. Ik heb veel video's gezien van Feyenoorders die uitwedstrijden bezoeken en dat is een meerwaarde voor ons."

De Deen hoopt dat Het Legioen zijn elftal extra energie kan geven en negentig minuten achter de ploeg staat. "Tijdens de wedstrijd hoop ik dat ze ons negentig minuten lang steunen. Aan het einde van de wedstrijd mogen ze kritisch zijn. Ik heb momenten gezien in De Kuip waar de ploeg het zwaar heeft. Supporters pushen en steunen de ploeg totdat de scheidsrechter affluit en dat is cruciaal voor mij", aldus Priske. "Na de wedstrijd is het prima om negatief te zijn.'

Lees meer:
0 reacties