Potter aangepakt: "Krijg het idee dat hij Feyenoord gebruikt"

Graham Potter
Graham Potter Foto: © BSR Agency

Mike Verweij denkt dat Graham Potter het liefst niet in Nederland aan de slag gaat. De oefenmeester wordt gelinkt aan Ajax en Feyenoord.

Potter zou bij Ajax gelden als topkandidaat, maar tot een akkoord kwam het vooralsnog niet. "Wat mij wel stoort aan Potter, en dat is wat je hoort en proeft: Ajax vindt hij wel oké, maar hij heeft liever wat anders", denkt Verweij in Kick-off. Zo wordt Potter ook genoemd bij Manchester United, mocht Erik ten Hag vertrekken. "Als ik in de Ajax-leiding zat, dan zou ik geen trainer hoeven hebben die zegt: 'als er niks anders komt, wil ik wel naar Ajax'."

"Ik vind dat je iemand moet nemen die heel graag naar Ajax wil komen. En anders zoek je gewoon lekker een ander, toch?", besluit de clubwatcher van de Amsterdammers. Valentijn Driessen verdenkt de oefenmeester zelfs van het spelen van een spelletje. "Ik krijg gewoon sterk het idee dat hij Ajax en Feyenoord gebruikt om Manchester United onder druk te zetten, waar hij wel gewoon heel graag heen wil. Of dat de manier is waarop je dat moet spelen..."

Lees meer:
0 reacties