Peter Houtman beseft: "Het zal voor hem een zware dobber worden"

Peter Houtman
Peter Houtman Foto: © Pro Shots

FC Twente moet rekening houden met een vertrek van trainer Joseph Oosting. De oefenmeester, die bezig is aan een succesvol eerste seizoen in Enschede, staat namelijk op de radar bij Feyenoord.

Peter Houtman, stadionspeaker en oud-speler van Feyenoord, weet niet of Oosting de juiste man is voor de Rotterdammers. "Poeh, daarvoor heb ik eigenlijk niet genoeg van 'm gezien en ken ik hem niet goed genoeg", zegt Houtman in het Dagblad van het Noorden. "Het is voor mij dus moeilijk om te zeggen. Maar ik weet wel dat wie Slot ook op zal volgen als die vertrekt, het een zware dobber wordt."

"Hij heeft een fantastische prestatie geleverd en is hier heel erg populair", is Houtman lovend over Slot. "Hij heeft in de pers ook altijd z'n woordje klaar. Bij Feyenoord is er altijd zoveel druk. Ga er maar aan staan! Mensen zijn hier zo fanatiek en leven echt voor die club. Wat dat betreft is FC Twente misschien wel een beetje een vergelijkbare club. Hetzelfde geldt overigens voor FC Groningen. Ik volg het nog op de voet en hoop echt dat ze promoveren", aldus de oud-speler van Feyenoord en FC Groningen.

Lees meer:
0 reacties