Peter Bosz niet jaloers op Feyenoorder: "Laat mij lekker zitten"

Peter Bosz staat ESPN lachend te woord
Peter Bosz staat ESPN lachend te woord Foto: © Pro Shots

Peter Bosz staat er bij PSV natuurlijk uitermate goed op. De hoofdtrainer kroont zich binnenkort tot landskampioen met de club, maar ziet de trainer van de nummer twee in de belangstelling staan van grootmacht Liverpool FC. Toch is Bosz niet jaloers op Arne Slot.

"Liverpool FC is natuurlijk een grote club, dus het zou voor Arne geweldig zijn", vertelt Bosz op de persconferentie van PSV van woensdagmiddag. "Het is hem meer dan gegund. Waarom ze niet bij mij uitkomen? Dat is niet gebeurd, hè. Nee, ik heb het hier geweldig naar mijn zin. Laat mij lekker hier zitten, prima."

De hoofdtrainer van de Eindhovenaren heeft in de winterstop bij PSV TV aangegeven dat PSV misschien wel zijn laatste club is. "Ja, maar goed... Dat krijg je, als je in de winterstop een interview geeft. Het was meer omdat ze toen naar mijn toekomst vroeg, terwijl ik pas net een half jaar bij PSV zat."

"Dus ik gaf aan van: 'dit kan best mijn laatste club zijn.' Ik heb het geweldig naar mijn zin en heb net voor drie jaar getekend. Over drie jaar ben ik een nog oudere man dan wat ik nu al ben. Die jaren ga je wel voelen in het trainersvak, hoor", aldus Bosz.

Lees meer:
0 reacties