Perez: "Zijn makelaar moet ESPN betalen als hij naar Feyenoord gaat"

Kenneth Perez
Kenneth Perez Foto: © Pro Shots

Kenneth Pérez vindt dat ESPN geld moet ontvangen als Anis Hadj Moussa naar Feyenoord vertrekt. De Deen bedoelt dit waarschijnlijk wel als een grapje. Dat was te zien bij Dit Was Het Weekend.

Vitesse huurt de vleugelspeler momenteel van het Belgische Patro Eisden, bij die club zou Feyenoord een bod hebben gedaan van 3,5 miljoen euro voor de aanvaller. Pérez grapt daarna dat ESPN ook wel wat mag ontvangen. “De makelaar van Moussa kan wat overmaken aan ESPN als de transfer naar Feyenoord doorgaat. Dit is ongeveer de speler die de meeste piero’s (video’s van wedstrijdbeelden die geanalyseerd worden, red.) heeft gekregen en de meest positieve geluiden. Namens alle mensen bij ESPN: graag gedaan, makelaar.”

Ook Kees Kwakman viel het op dat Moussa veel besproken werd op de sportzender. “Voor de wedstrijd van zaterdag (tegen AZ) vroeg onze eindredacteur of we Moussa weer moesten belichten. ‘Nee, dat gaan we niet weer doen’, zei ik. Maar toen kwam in het nieuws dat hij naar Feyenoord gaat. Nou hup, weer beelden van Moussa.” Toch zien beide analisten wel het talent van de vleugelspeler. “Je ziet dat het een goede speler is.” Ook collega Pérez sluit zich hierbij aan. “Het is geen pingelaar, hij is meer dan dat”, aldus de analist.

Lees meer:
0 reacties