Perez wijst naar AZ'er: "Geen versterking voor PSV of Feyenoord"

Kenneth Perez
Kenneth Perez Foto: © Pro Shots

Kenneth Perez heeft zondag niet kunnen genieten van de kraker tussen AZ en FC Twente. Volgens de Deense analist stond er in Alkmaar geen potentiële versterking voor PSV of Feyenoord op het veld.

"Het is de nummer drie tegen de nummer vier, maar welke speler zou de nummer een of twee kunnen versterken? Geen één", is het oordeel van Perez bij ESPN. Zelfs Vangelis Pavlidis, topscorer van de Eredivisie, vindt de voormalig voetballer geen aanwinst voor PSV en Feyenoord. "Hij werkt hard, heeft veel goals gemaakt. Maar hij is niet beter dan Luuk de Jong."

"Waarschijnlijk ook niet beter dan Santiago Gimenez. Dat zijn wel de namen waar hij de concurrentie mee zou moeten aangaan. Ik vond veel spelers hard werken, veel rennen, maar ik zag weinig vernuft", aldus Perez, die enigszins teleurgesteld was in AZ en FC Twente. "Mijnans vind ik toch echt een lekkere speler, maar het is ook allemaal een beetje vrijblijvend. Ik zag niet iemand waarvan ik denk: die kan zomaar PSV of Feyenoord beter maken. Dat is toch wel jammer. Het was veel rennen als een kip zonder kop. Gelukkig is het nog spannend geworden, zo veel hebben we niet meer de komende weken."

Lees meer:
0 reacties